Despre noi

Multumim ca sunteti interesati de noi!

Zanele ursitoare apar o singura data in viata copilului, intr-un moment de neuitat pentru restul vietii!

Ana si Strumfii Ursitoare Bucuresti, firma de evenimente cu 6 ani de experienta in spectacole cu ursitoare sau animatori petreceri.

Am pregatit o trupa profesionista de ursitoare care sa pastreze aceste datini strabune, aducand in seara botezului o interpretare desavarsita, pregatita in cele mai mici detalii, avand la baza o coregrafie originala si o interpretare de exceptie desprinsa parca dintr-un basm impletit cu traditii stramosesti si accente moderne, pentru un eveniment de neuitat.

DSC_0361
IMG_4323

De ce noi?

Pentru ca dorim sa va oferim o experienta de neuitat, serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde, de fiecare data. Profesionalismul, seriozitatea si deschiderea noastra catre clienti sunt confirmate si de satisfactia celor ce au apelat la noi in trecut si care s-au bucurat de un spectacol adevarat.

Ursitoarele de lux Ana si Strumfii vor incanta audienta, pe cei mici si pe cei mari in egala masura  si vor transforma petrecerea de botez intr-un adevarat spectacol ce va ramane in amintirea invitatilor.

Deoarece fiecare eveniment este unic, Ursitoare Ana si Strumfii, va propune mai multe pachete din care puteti alege si care se pot potrivi tipului de eveniment pe care-l organizati.

Suna acum